Menu
EUR
  • Ambachtelijk bereid in Amsterdam
  • Snel verstuurd en gratis vanaf 75 EUR
  • Feestelijk verpakt
  • Altijd vers

CHOCOLADE KRULLEN

Ingrediënten voor 15 krullen
250 g pure chocoladedruppels

Bereiding
- Smelt chocolade au bain marie
- Verdeel de chocolade over een koude plaat
- Wanneer de chocolade iets is uitgehard steek de chocolade van de plaat met een steekmes tot een krul
- Afwerking van het product: krullen, of zelfs pencils draaien
- Chocolade volledig laten uitharden en het product is bruikbaar als decoratie

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »